Γενέθλια με φίλους

  • Post author:
  • Post category:Νέα
  • Post comments:0 Comments


Τα γενέθλια -όπως και οποιαδήποτε ημέρα- είναι καλύτερα όταν τα περνάμε με φίλους! Όταν τα μοιραζόμαστε με ανθρώπους που αγαπάμε και που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα.
Τέτοιοι άνθρωποι είναι για εμάς οι μαθητές μας και, θέλουμε να πιστεύουμε, πως κι εμείς είμαστε το ίδο για εκείνους. Για το λόγο αυτό, πάντα γιορτάζουμε τα γενέθλια των μαθητών και του προσωπικού μας όλοι μαζί.
Τα γενέθλια της Σόιλε και του Γιούκα δεν αποτέλεσαν εξάιρεση! Χθες, και οι δύο μας μαθητές από τη Φινλανδία είχαν τα γενέθλιά τους. Τα γιορτάσαμε με μια μεγάλη τούρτα και δύο κεράκια: ένα λευκό για το Γιούκα και ένα ροζ για τη Σόιλε! Και οι δύο ήταν κατενθουσιασμένοι με το πάρτυ-έκπληξη που τους ετοιμάσαμε.
Τους τραγουδήσαμε όλοι μαζί (οι μαθητές όλων των τμημάτων μας, καθώς και όλα τα μέλη του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού μας) το τραγούδι των γενεθλίων στα Ελληνικά και ακολούθησε μια μικρή γιορτή.
Ευχόμαστε ολόψυχα στη Σόιλε και στο Γιούκα να είναι πάντα υγιείς και κάθε ημέρα της ζωής τους να είναι γεμάτη αγάπη, γέλιο και ευτυχία!
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο των γενεθλίων παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση