ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ – «ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΗΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΦΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ

ghe

Το βιβλίο «Γνωρίζεις ήδη ελληνικά» είναι ιδανικό για ξένους που θέλουν να μάθουν Ελληνικά και είναι αρχάριοι (Επίπεδα Α1-Α2). Η μέθοδος του βιβλίου αυτού , όπως προτείνει το όνομά του, είναι η συγκέντρωση «κοινών» λέξεων, ο διαχωρισμός τους σε θεματικούς κύκλους, η προσθήκη αυθεντικών κειμένων, ο εμπλουτισμός με τα απαραίτητα γραμματικά φαινόμενα και η δημιουργία ασκήσεων και δραστηριοτήτων, που προάγουν την επιτυχημένη μάθηση.

Το εκπαιδευτικό αυτό εγχείρημα προέκυψε από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Πολιτισμός. Πρόγραμμα διά βίου μάθηση». Συντονιστής ήταν το Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο με το Σχολείο Ελληνικών «Μέγας Αλέξανδρος» και εταίροι ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΕΚΕΑ Βουλγαρία, το Πανεπιστήμιο της Μούρθια – Ισπανία, ο Οργανισμός για τη διαφύλαξη της Μεσογειακής κληρονομιάς – Euromediterranean Cultural Heritage Agency – Ιταλία, η Ελληνική Κοινότητα Λετονίας – Λετονία και το Πανεπιστήμιο του Ιασίου «Alexander Ioan Cusa» – Ρουμανία.

Το παραπάνω βιβλίο εκδίδεται από την ΑΛΦΑ εκδοτική και χρησιμοποιείται για την εκμάθηση των ελληνικών από το Σχολείο μας. Για παραπάνω πληροφορίες πατήστε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση