Καλοκαίρι στην Αθήνα; Επισκεφθείτε τις Σπέτσες!

  • Post author:
  • Post category:Νέα
  • Post comments:0 Comments

Σε λιγότερο από 2 ώρες από το λιμάνι του Πειραιά με το ιπτάμενο δελφίνι, θα φτάσετε στο πανέμορφο και καταπράσινο νησί των Σπετσών! Με μια εντυπωσιακή ιστορία 5.000 ετών, οι Σπέτσες είναι σίγουρο πως θα αφήσουν ικανοποιημένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.
Επιβιβαστείτε σε μια από τις 33 άμαξες, που ακόμη υπάρχουν στο νησί και ανακαλύψτε το Παλιό Λιμάνι, τον Άγιο Νικόλαο, τη Ντάπια. Επισκεφθείτε την πλατεία του ρολογιού, το αρχοντικό Χατζηγιάννη-Μέξη και το ιστορικό ξενοδοχείο Ποσειδώνιον. Μη χάσετε επίσης το μουσείο-σπίτι της Μπουμπουλίνας, όπου εκτίθενται πολλά προσωπικά αντικέιμενα της ηρωίδας της Επανάστασης του 1821.
Ένα ταξίδι στις Σπετσες είναι ιδανικό για όσους θέλουν να θαυμάσουν τις ομορφιές των Ελληνικών νησιών, ενώ μένουν στην πρωτεύουσα. Τα μαθήματα Ελληνικών στο σχολείο μας στην Αθήνα θα συνεχιστούν και τον Αύγουστο και θα συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα στους μαθητές μας να επισκεφθούν το κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών, για μια εμπειρία που θα τους μείνει σίγουρα αξέχαστη!

Αφήστε μια απάντηση