Cunoști deja limba greacă
GR BG ES IT RO LV EN
  Pagină inițială
  Descrierea Programului
  Parteneri
  Activițăti
  Stiri
  Downloads
  Forum
  Contacte utile
  Adrese


This project has been funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.(agreement number 2007-3634 / 001-001).


Parteneri

Coordonatorul proiectului este Societatea Eleno – Britanică de Educație și Dezvoltare (Grecia)
Această societate este un Organism educațional care funcționează din 1989. Societatea oferă studii de nivel universitar recunoscute de Universitatea din Wales, dar și de British Accreditation Council, în multe domenii, precum în cel al Administrării Afacerilor și Economiei, Tehnologiei, Informaticii și Psihologiei. În unele dintre aceste domenii se obțin diplome de bacalaureat (BACHELOR) și alte diplome de studii postliceale ale Universității din Wales. De altfel, funcționează șapte programe post - universitare în domeniile Administrării Afacerilor și Informaticii. În prezent există în jur de 250 de cursanți.
Asociația Eleno – Britanică este, de asemenea, foarte activă în programe ale Uniunii Europene și OOSA, la care participă cu succes din 1989 fie personal, fie prin asociația „sor㔠– „Asociația Europeană de Educație și Dezvoltare”.
Ca departamente, funcționează Școala de limbă greacă (ca a doua limbă străină)„ Alexandru cel Mare” și Centrul de Reciclare a Adulților.

website: www.bhc.gr
e-mail:   [email protected],  [email protected]
tel:       0030 210 8217710
fax:      0030 210 8215025