Γνωρίζεις ήδη Ελληνικά
GR BG ES IT RO LV EN
  Αρχική σελίδα
  Περιγραφή προγράμματος
  Εταίροι
  Δραστηριότητες
  Νέα
  Εκπαιδευτικό Υλικό
  Aλλα προγράμματα
  Εκπαιδευτικοί πόροι στο   διαδίκτυο
  Φόρουμ
  Χρήσιμοι σύνδεσμοι
  Επικοινωνία


Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν. (αριθμός σύμβασης 2007-3634 / 001-001).


Δημιουργία αναγνωστικών κύκλων με χρήση διαδικτυακών εφαρμογών

Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του ΕΚΔΔΑ οργάνωσε επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο "Δημιουργία αναγνωστικών κύκλων με χρήση διαδικτυακών εφαρμογών". Το σεμινάριο διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα (23-25 Φεβρουαρίου).
24 Φεβ 2009 | Τμήμα Γλωσσολογίας | Σχόλια 0
Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του ΕΚΔΔΑ οργάνωσε επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο "Δημιουργία αναγνωστικών κύκλων με χρήση διαδικτυακών εφαρμογών". Η πρώτη εφαρμογή του σεμιναρίου έγινε τον Νοέμβριο του 2008 στην Αθήνα και επαναλήφθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο. Μεταξύ των θεμάτων που αναπτύσσονται είναι τα εξής: Στοιχεία από την ιστορία και τη θεωρία της ανάγνωσης, λογοτεχνικά ρεύματα, τρόποι ανάγνωσης, κριτική ανάλυδη κειμένου και κειμενικά είδη, διαδικτυακοί κύκλοι ανάγνωσης, τρόπος επιλογής κειμένων κ.ά.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη βιβλιοθηκών (σχολικών, εθνικών, δημοτικών) αλλά και σε εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να εντάξουν δημιουργικά την ανάγνωση στην εκπαιδευτική πράξη.
Καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα επανάληψης του σεμιναρίου (σε Αθήνα ή/και Θεσσαλονίκη), σας συστήνουμε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις σεμιναρίων από την ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης http://www.ekdd.gr/inep/index.php http://www.ekdd.gr/inep/index.php