Ένας Ιούνιος γεμάτος εκδηλώσεις

  • Post author:
  • Post category:Νέα
  • Post comments:0 Comments
Και φέτος ο Ιούνιος είναι ένας μήνας γεμάτος με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, αφού τα καλοκαιρινά φεστιβάλ της Αθήνας μετατρέπουν την πόλη σε ένα απέραντο μουσείο!


Το Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας (Athens Open Air Film Festival), επιστρέφει για 9η χρονιά με προβολές από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο σε ξεχωριστές γωνιές της πόλης που μεταμορφώνονται σε θερινό σινεμά με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.moveitmag.gr/nea/therino-sinema-stin-athina-programma-toy-athens-open-air-film-festival-2019/60560


Στις 19 και 20 Ιουνίου, ο Γιώργος Νταλάρας, παρουσιάζει στο Ηρώδειο μια συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Σμύρνης υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Χακάν Σενσόυ, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://greekfestival.gr/festival_events/giorgos-ntalaras/


Στις 21 Ιουνίου, πλήθος εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, σε κάθε γωνιά της Αθήνας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.europeanmusicday.gr/


Το αγαπημένο καλοκαιρινό φεστιβάλ Summer Nostos Festival που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, επιστρέφει και φέτος με πολλές μουσικές, εικαστικές και θεατρικές παραστάσεις, καθώς και εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.snfestival.org/media/4876/gr-2019-snfestival-program.pdf

Αφήστε μια απάντηση