Οδύσσεια 2018

  • Post author:
  • Post category:Νέα
  • Post comments:0 Comments

 

Για δεύτερη φορά υποστηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την οργάνωση των εκδηλώσεων για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ στην Ιθάκη πριν από 3225 χρόνια. Η περσινή συμμετοχή μας συνίστατο και στην διοικητική και οικονομική υποστήριξη των εκδηλώσεων και στην απαγγελία όλων των ραψωδιών της Οδύσσειας από προσωπικό, καθηγητές, μαθητές μας σε 13 γλώσσες. Τα σχετικά βίντεο έχουν αναρτηθεί από πέρσι στο YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCyT0COsXjuK4KlMufL__o7Q)

Θυμίζουμε ότι ο Σύλλογος Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ιδρύθηκε  από τον διευθυντή μας Κωνσταντίνο Καρκανιά, που είναι και πρόεδρός του και τα πρώτα μέλη του ήταν καθηγητές και συνεργάτες μας.

Φέτος θα επαναλάβουμε τις απαγγελίες στο νεό μας κτίριο στην οδό Μαυρομματαίων 25, στις οποίες εκτός από το προσωπικό, καθηγητές, μαθητές μας, θα συμμετάσχουν και όσοι γείτονές μας το επιθυμούν.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου: www.thereturnofodysseus.gr στην οποία βρίσκεται και το φυλλάδιο για τις περσινές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να τηλεφωνήσετε στην κυρία Δαμιανίδου (2108217710) ή να επικοινωνήσετε μαζί της στο [email protected] .

Αφήστε μια απάντηση