Μιλούσαν οι Μάγια ελληνικά;

magia

Ένα ακόμα βιβλίο του Δρ Δωρικού Σ.  και του Δρ Χατζηγιαννάκη Κ.. σχετικά με την εξάπλωση της ελληνικής γλώσσας και των Ελλήνων σε όλο τον κόσμο. Η έκδοση έγινε από την ΑΛΦΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ (www.alpha-ed.gr)

Οι συγγραφείς έγραψαν μια πολυσέλιδη μελέτη με τίτλο «Οι Μάγια, Ο πελασγόφωνος λαός της κεντρικής Αμερικής» και αποδεικνύουν, ότι πολλές ελληνικές λέξεις ήταν μέρος του γλωσσολογίου των ιθαγενών κατοίκων του νοτιο-δυτικού Μεξικού (χερσονήσου του Γιούκαταν)

Ο Κ. Καρκανιάς εκδότης του βιβλίου είχε γράψει στον πρόλογο για τον αρχικό του δισταγμό να το εκδώσει και για το πώς πείστηκε για την πιθανότητα να ισχύουν τα συμπεράσματα των συγγραφέων.

Ο εκδότης ασχολείται επί πολλές δεκαετίες με την ελληνική γλώσσα και την διάδοσή της ως ιδρυτής και διευθυντής του Σχολείου Ελληνικής Γλώσσας Μέγας Αλέξανδρος (από το 1972) και ως πρόεδρος του Οργανισμού Διάδοσης της Ελληνικής Γλώσσας (από το 2002 ως το 2014).

Γι αυτό και το Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας Μέγας Αλέξανδρος αποφάσισε να βοηθήσει την ΑΛΦΑ ώστε να διαδώσει το βιβλίο  όσο περισσότερο μπορεί, ώστε να τύχει κριτικής και να αποδειχθεί εάν η υπόθεση των συγγραφέων έχει βάση ή όχι.

Έχοντας αυτή την βοήθεια η ΑΛΦΑ στέλνει το βιβλίο δωρεάν στην οικία του αγοραστή, χρεώνοντας μόνο τα έξοδα αποστολής.

Πιέστε εδώ για να βρεθείτε στην ιστοσελίδα της ΑΛΦΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ και να δείτε τις σχετικές  λεπτομέρειες.

Αφήστε μια απάντηση