You are currently viewing 11ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

11ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

download (1)

11ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Ο αρχαίος ελληνικός αθλητισμός συναντάει τη σύγχρονη Ελλάδα στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον κορυφαίο Έλληνα αθλητή και άνθρωπο Στέλιο Κυριακίδη!

Το Σχολείο Ελληνικών «Μέγας Αλέξανδρος» Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί να συνδυάσετε την αγάπη για τον αθλητισμό, τον ελληνικό πολιτισμό και την παράδοση με μαθήματα ελληνικής γλώσσας στην πόλη μας!

 

Ο 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος εκτός από την αθλητική του διάσταση διαθέτει πολιτιστικό, κοινωνικό, ιστορικό, περιβαλλοντικό, επιστημονικό και τουριστικό χαρακτήρα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.00, με αφετηρία την Πέλλα, γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και πρωτεύουσα της Αρχαίας Μακεδονίας και συγκεκριμένα από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τερματισμό στην Παραλία της Θεσσαλονίκης, στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου (ύψος Αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου). Η διαδρομή του Μαραθωνίου είναι 42 χλμ χαμηλού βαθμού δυσκολίας και είναι ιδανική για τη δημιουργία ρεκόρ και μεγάλων επιδόσεων. Στο αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται επίσης οι Δρόμοι Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000 μ. και 5.000 μ. καθώς και ο Δρόμος 1.000 μ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων.

Για περισσότερες πληροφορίες  και εγγραφές στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εγγραφές στον Μαραθώνιο ολοκληρώνονται στις 9 Μαρτίου 2016!

Αφήστε μια απάντηση